Informació general  
Situació  
Instalacions  
Contacte  
Entorn  
Activitats  
Història  
Tarifes reserves  
Bitàcola  
> Reglament  
   
 
 
   

Reglament

1. La persona responsable de la reserva garanteix la certesa de les dades facilitades en realitzar-la.

2. Per l'interès de tots, no està permès superar el nombre de persones establert a cada casa per dormir.

3. En cap moment s'incomodarà amb sorolls o activitats molestes als hostes de les cases veïnes

4. LES CASES DE LA CASCADA es troben a un espai natural privilegiat, i en conseqüència es prega el màxim de respecte a la natura, així com no malgastar l'aigua o l'energia, ni contaminar el medi ambient.

5. No està permès fer foc, tallar branques o flors, ni molestar, capturar o matar animals.

6. Dins les cases no s'admeten animals de companyia. A la resta del recinte, els gossos hauran d'anar lligats. Els amos recolliran els excrements dels gossos i impediran molèsties a la resta d'usuaris, així com a la fauna de l'entorn.

7. L'últim dia d’estada, els hostes procuraran de deixar la casa neta i en bon estat. La persona responsable de la reserva estarà obligada a indemnitzar pels desperfectes ocasionats a la casa durant la seva estada.

8. La Direcció es reserva el dret d'admissió i també el d'expulsió, en cas de conducta inadequada o molesta per als altres usuaris o per infracció del present reglament.

FELIÇ ESTADA

L'estada a LES CASES DE LA CASCADA comporta la conformitat amb aquest reglament- normativa, i en conseqüència la persona responsable de la reserva signa aquest document assumint- lo.